Drága Olvasóim!

Először is tudom, nagyon régen jelentkeztem, és így kissé megkésve kívánok boldog új évet mindenkinek! Remélem mindenkinek jól telt a szünet, sikerült kipihenni magatokat, és mára már Ti is igyekeztek visszarázódni az iskolai életbe!

Másodszor pedig nagyon sajnálom, hogy ennyire régen adtam életjelet magamról. Sajnos a napjaim nem úgy alakultak, ahogyan elterveztem, emiatt pedig haragszom magamra. Minden fontosabb volt az elmúlt időben, mint az írás, és ezért bocsánatot kérek. Viszont ez az elkövetkezendő pár hónapban nem fog változni. Végzős vagyok a gimnáziumban, és elhalmoznak a feladatok, amiktől nem tudok egyik pillanatról a másikra megszabadulni: projektmunkát kell készítenem az egyik érettségi tárgyamhoz, beadandókat írni, igyekszem jó jegyeket szerezni, emellett sok egyéb teendőim is vannak, amiket nem tehetek félre egy percre sem, ugyanis ezek jelentik a továbbtanulásomhoz vezető utat.

Ezért arra az elhatározásra jutottam, hogy jelenleg szüneteltetem a blogot, legalábbis májusig mindenképpen, de pontos időpontot nem tudok mondani. Szeretném mindenképpen folytatni, hiszen a részemmé vált maga az írás, egy apró öröme az életemnek, és nem akarok semmiképpen lemondani róla.

Remélem megértitek a helyzetem. Egy időre eltűnök, de nem örökre! Mindenkinek nagyon sok sikert kívánok az életben mindenhez, érezzétek jól magatokat minden nap, hiszen az élet egyetlen nap, és az a nap ma van!

Hamarosan találkozunk, legyetek jók, vigyázzatok magatokra!

E.xx

2 megjegyzés:

  1. Remélem minnél hamarabb folytatod majd a blogot mert nagyon szeretem :) Sok sikert és kitartást kivánok :) 😘❤

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igyekszem minél hamarabb! Nagyon köszönöm, neked is hasonlóakat kívánok!❤

      Törlés