Ismertető


EGY  SRÁC, aki teljesen elveszti maga felett az irányítást.

Louis Tomlinson úgy gondolja, mindene megvan. Jeles tanulóként végzett az egyetemen, apja virágzó cégének örököse, így gond nélkül tervezi a jövőjét szerelmével, Eleanorral. Ám egy nap mindent megváltoztat, s Louis korábbi élete a feje tetejére áll. Az óriási csalódás, ami Őt érte, örök sebet hagy szívében, és megfogadja: soha többé nem követi el ezt a hibát, nem fog újra szerelembe esni. Innentől kezdve képtelen megállapodni. Megpróbálhat megszabadulni az őt körülvevő gonosztól, de minden ugyanonnan folytatódik. A nők, a részeg éjszakák, az élvezet mámora elvakítja, és nem látja az alagút végét. Felejteni akar, de már így is a szakadék szélén táncol. Csak egyetlen ember mentheti meg saját magától.

EGY  LÁNY, aki próbál új fejezetet nyitni.

Danielle Campbell egy nap ajánlatot kap Angliából, és ez az egyetlen lehetőség, hogy elhagyhassa szülőhazáját, a fényűző Amerikát. Kapva kap az alkalmon, elmenekül a múltja elől, és vissza se néz többé, viszont ez nem ilyen egyszerű, az emlékek itt is rátalálnak. Próbálja gondosan felépíteni új életét, tiszta lappal indulni, de az érzéseitől nem tud szabadulni. Gyötrődés, düh, elkeseredettség, csalódás, rettegés, undor. Egyszerűen nem találja a kiutat, amivel elfeledhetné korábbi sorsát, hiába tesz meg érte bármit is. Végleg véget akar vetni mindennek, de nincs elég bátorsága. Csak egyetlen ember mentheti meg saját magától.


MINDKETTEN a múltjuk elől menekülnek, és mindketten más-más irányba fordulnak el ennek érdekében. Végül a végzetük közbeszól, s útjuk a legjobb pillanatban találkozik. Vajon sikerülhet együtt elfeledni a kínzó emlékeket, és ezeket hátrahagyva egy új, boldog életet kezdeni? 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése